Myslím si, že pokud někdo jezdí pod stan a vaří si tam, tak kaše je základ. Dřív jsem nikdy nechápala, jak ten kus slizké hmoty může někomu chutnat. Později jsem jim přišla na chuť, ale zase jsem nechápala jak někoho ta kaše z pytlíku zasytí na celé dopoledne. Připadala jsem si jako nenažranec, protože jsem po hodině měla zase hlad (fajn nenažranec trochu jsem, ale zjistila jsem že sáček kaše nenasytí víc lidí). Ve výsledku to dopadlo tak, že hotové kaše v pytlíku už dávno nekupujeme, míchám si svoje a světe div se ta kaše najednou dokáže zasytit. Fígl žádný není, jen spousta ovoce a oříšků, které v té kupované nebyly. Bezva je, že pokaždé může být ta kaše jiná. Každou kaši zabalím na dvě části. Vločky a semínka namočím večer, ráno přidám zbytek a kaši prohřeju, nahoru ještě nasbírané ovoce a jde se snídat. Tentokrát s námi na výlet vyrazily tyhle tři:
První: ovesné vločky, chia semínka, slunečnice, lněné semínko + konopné semínko, kokos, směs oříšků a rozinek a panela na doslazení.
Druhá: ovesné vločky, slunečnice, lněné semínko, chia semínka + konopné semínko, rozinky, para ořechy, kakao, panela na doslazení.
Třetí: ovesné vločky, chia semínka, slunečnice, lněné semínko + směs ořechů a rozinek, kokos, skořice a panela na doslazení.
A šup do pytlíku.
Žádné komentáře:
Okomentovat